Bilans d’évènement

Unique Estates: Mauritius Property Cocktail

На 4-ти октомври Unique Estates имаше удоволствието да посрещне дипломати, представители на бизнеса, партньори и приятели на изискан Mauritius Property Cocktail в офиса на компанията на ул. „Оборище“ 10. Бизнес събитието отведе всички гости на вълнуващо пътешествие до райския остров Мавриций, който съчетава комфорт и лукс, модерност и културни традиции.

В специално представяне водещата агенция за луксозни имоти на острова Park Lane Properties, партньор на Unique Estates, показа преимуществата на острова, който е и истински рай за голф ентусиастите и предлага множество първокласни голф игрища, разположени сред живописни пейзажи. Кристално чистите води и мекото тропическо време правят играта на голф изключително приятно изживяване през цялата година. А франкофонската атмосфера допринася за уникалния чар на острова, превръщайки го в дестинация, която съчетава френски стил и екзотика. Този културен микс прави Мавриций не само привлекателен за почивка, но и идеално място за дългосрочен престой или инвестиции.

Събитието се проведе под патронажа на Почетно консулство на Република Мавриций в България. Специални партньори бяха Френско-българска търговска и индустриална камара (CCI France Bulgarie), Българска голф асоциация, туристическа агенция за екзотични почивки и екскурзии Luxutour.com и водещият вносител на премиум френски и италиански вина и шампанско BNK Wines. 🇲🇺🥂✨

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

PLUS D'ACTUALITÉS

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin